• امروز : جمعه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
12
معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور خبر داد:

تدوین بسته‎های آموزشی جهت ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری

  • کد خبر : 905
  • 10 دی 1396 - 8:42
تدوین بسته‎های آموزشی جهت ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری

معاون توسعه روستایی: بسته‌های آموزشی، مشاوره‌ای، بازاریابی و تسهیلات اداری و بانکی از جمله ساز و کارهای تسهیلات برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری است.

معاون توسعه روستایی: بسته‌های آموزشی، مشاوره‌ای، بازاریابی و تسهیلات اداری و بانکی از جمله ساز و کارهای تسهیلات برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری منتخبین، به نقل از خبرگزاری روستا، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم در برنامه تیتر امشب اظهار کرد: بسته‌های آموزشی ، مشاوره‌ای، بازاریابی و تسهیلات اداری و بانکی از جمله ساز و کارهای این تسهیلات برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری است.

رضوی افزود: مهم اصول کلی طرح‌ها است که باید در طرح‌ها اشتغال پایدار، سود داشته و باید طرح‎ها دارای درآمد مکفی باشد و محصولات نیز به مصرف داخل و خارج کشور برسد، اما اینکه در کدام استان باشد فرق دارد. مثلا در استان کرمانشاه به کشاورزی و در سمنان بیشتر به گردشگری و صنایع فراوری توجه می‎شود همچنین در این طرح‎ها باید طرح‎های دانش بنیان که دارای ارزش افزوده است مورد توجه باشد.

وی در خصوص تعداد مشاغلی که با ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات صندوق توسعه ملی می‎توان ایجاد کرد، عنوان داشت: ما در این راستا با بنیاد مستضعفان و بانک سینا کار کرده‌ایم و ۱۶۰۰ میلیارد تومان در مدت یکسال به صورت تسهیلات با سود ۸ درصد در اختیار کشاورزان قرار دادیم و ۳۴۰ میلیارد تومان نیز از محل بانک پارسیان در نظر گرفته‌ایم.

با اقدامات انجام شده تا به کنون متوسط هزینه سرانه اشتغال روستایی، ۴۰ میلیون تومان شده است که اگر سرانه ۱۲ هزار میلیارد تومان را به ۴۰ میلیون تومان بسنجیم، امید است که ۳۰۰ هزار شغل  ایجاد خواهد شد و این فعالیت‌ها در بخش‌های صنایع دستی، گردشگری و پرورش ماهی در قفس و صنایع معدنی و غیره است.

*** تهیه روش اجرایی واحد برای استفاده از تسهیلات در استان‎ها

رضوی در ادامه درباره بازار فروش این محصولات نیز گفت: ما به کمک وزیر کار و رفاه اجتماعی، روش اجرایی واحدی برای استان‌ها نیز تهیه کردیم تا استان‌ها در روند اجرای این طرح به مشکل نخورند. همینطور بسته‌های آموزشی برای سرمایه‌گذاری، مشاوره و هم بازاریابی در نظر گرفتیم.

وی افزود: تسهیلات مالی تنها کفایت نمی‎کند و در کنار آن نیز باید تسهیلات بانکی نیز باشد تا طرح‌ها موفق شوند، در این طرح به بازاریابی، توجه بیشتر و خرید کالای تضمینی نیز دیده شده است. وقتی بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان پوشاک به صورت قاچاق وارد مرز می‌شود اگر برنامه‌ریزی‌ها درست باشد می‌توان اشتغال بیشتری ایجاد کرد.

رضوی گفت: سازمان برنامه بودجه و معاونت توسعه و معاونت استانداری‌ها کارهای صدور مجوز را انجام می‌دهند که روند کار بسیار تسهیل شده است و در طرح‎های ما به بخش بازاریابی بسیار توجه شده است.

زمان صدور مجوز نیز خیلی کوتاه شده است با اجرای این کار بانک‎ها نیز یک ماه فرصت دارند که درباره طرح نظر خود را ارائه کند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و خبری منتخبین، به نقل از خبرگزاری روستا، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در پایان درباره پرداخت تسهیلات اظهار کرد: تا سه سال اصلا هیچ اقساطی پرداخت نمی شود و بعد از آن تا شش سال زمان می‌برد که کل اقساط پرداخت شود. سه هزار میلیارد تومان اعتبار بانک کشاورزی خواهد بود که ۴۵ درصد طبق قانون به این بانک تعلق می گیرد. بانک توسعه تعاون نیز ۵۰۰ میلیارد تومان، پست بانک هزار میلیارد تومان و صندوق کارآفرینی امید نیز ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار خواهد داشت که با توجه به مراحل انجام شده باید از این هفته طرح‌ها برای اقدامات عملی شروع کنند.

منبع:خبرگزاری روستا
انتهای پیام///

لینک کوتاه : https://montakhabin.ir/?p=905

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.